Uppdaterat! Läger för ungdoms- och vuxengrupperna lördag 18 februari

Välkommen till karateläger för ungdoms- och vuxengrupperna i vår dojo. Till ungdomsgruppen räknas alla ni fantastiska ungdomar som tränar lördagar kl. 11.00-12.30.

Vi kör tre pass mellan 11.00-17.00 med paus för lunch och eftermiddagsåterhämtning där klubben bjuder på frukt och kaffe/te. Det kan hända att det finns sötare alternativ i korgen också …

Ungdomsgruppen kommer fokusera på kumite bland annat. Vuxengruppen kommer att köra liknande pass fast med fokus på självförsvar. Ta med skydd om du har, d.v.s. handskar/knogskydd, benskydd, tandskydd och suspensoar. Om du inte har skydd, kom ändå. Det finns en del skydd att låna och övningarna utformas efter den utrustning som finns (eller inte finns).

Lördag 11 februari kan den som vill följa med till Budo Fitness på Sveavägen efter träningen, avfärd ca 13.00. Klubben har 20 % rabatt på dräkter och utrustning från utvalda varumärken. Häng på och spara en slant!

Som vanligt är lägret också utformat för dig som inte har tränat på ett tag och är sugen på att komma igång igen. Perfekt tillfälle att damma av dräkten med andra ord.

* Du behöver vara med från första passet 11:00 för att kunna delta i lägret. Om du inte kan delta i alla pass därefter, meddela det gärna i din anmälan.

Anmälan: Mejla ditt namn till anmalan@tatsu.nu (ej bindande anmälan). Du kan också ställa frågor till samma mejladress.

Vi ses i dojon!
Instruktörerna