Inställd träning t.o.m. 30 april

Med anledning av pandemin Covid-19.

Hej medlemmar i Tatsu Karate!

Hoppas ni och era nära mår väl i dessa krävande och ovissa tider. Vi saknar er alla och möjligheten att träna tillsammans i den fina gemenskapen som vi har i vår klubb. Det är tråkigt att den extrema situationen har medfört ovanliga och drastiska åtgärder.

Vi har följt Folkhälsomyndighetens riktlinjer för att minska närkontakt mellan människor genom vårt tidigare beslut att ställa in träningen tills vidare. Karate innebär närkontakt, både på mattan med varandra och instruktören, samt i omklädningsrummen. Även om vi anpassar träningen med avstånd mellan oss har vi inget system för att begränsa antalet deltagare på passen. Vi fortsätter därför med inställda träningspass minst t.o.m. 30 april med anledning av pandemin. Vi diskuterar olika alternativ till träning och återkommer om vi har möjlighet att starta tidigare. Vi uppmuntrar så klart till all form av fysisk träning på egen hand tills dess att gemensam träning kan starta igen.

Tatsu Karate Dojo är en ideell idrottsförening som bildades 1975 och vi har klarat svåra tider förut, och vi kommer att fortsätta arbeta för att även i framtiden kunna erbjuda karate till våra medlemmar.  Föreningen är medlem i Svenska Karateförbundet och Riksidrottsförbundet. Allt arbete sker ideellt, alla instruktörer jobbar ideellt utöver sina ordinarie arbeten och privatliv – och vår uppgift är att trygga klubbens framtid för att vi ska kunna erbjuda träning i många år framåt. 

Föreningens kostnader för hyra är samma trots Corona och vi kan därför inte betala tillbaka några terminsavgifter. Vi avvaktar utvecklingen men kan redan nu berätta att vi kommer att erbjuda gratis sommarträning för hela klubben.

Vidare information kommer här på hemsidan och i våra sociala mediekanaler. Det går också att anmäla sig till vårt nyhetsbrev på tatsu.nu/nyhetsbrev

Tack för ert stöd som medlemmar i Tatsu Karate Dojo.

Instruktörerna